Cizinecké právo

V oblasti cizineckého práva poskytuji komplexní právní služby pro cizince žijící a pracující v České republice. Mým cílem je zajistit, abyste měli všechny potřebné právní nástroje k legálnímu pobytu a bezproblémovému fungování v zemi. Chápeme specifické potřeby a problémy, se kterými se cizinci setkávají, a nabízíme kvalifikovanou pomoc ve všech záležitostech týkajících se jejich pobytu a právního postavení.

Mé služby

Povolení k pobytu
Nabízím asistenci při získávání různých typů pobytových povolení, včetně dlouhodobého a trvalého pobytu, pracovních a studijních víz. Pomůžu vám připravit veškeré potřebné dokumenty a zajistím hladký průběh celého procesu.

Pracovní povolení
Zajišťuji kompletní právní podporu při získávání pracovních povolení a zaměstnaneckých karet pro cizince. Spolupracuji s úřady práce a dalšími příslušnými institucemi, aby bylo zajištěno rychlé a efektivní vyřízení žádostí.

Legalizace pobytu
Poskytuji právní poradenství a podporu při řešení všech otázek týkajících se legalizace pobytu, včetně přechodných a trvalých pobytů. Pomůžu vám zorientovat se v legislativních požadavcích a zajistím, že váš pobyt bude plně v souladu s platnými právními předpisy.

Rodinné sjednocení
Pomáhám cizincům s procesem rodinného sjednocení, včetně přípravy potřebných dokumentů a zastupování před příslušnými orgány. Mým cílem je umožnit, aby rodiny mohly být spolu bez zbytečných právních překážek.

Právní poradenství pro podnikatele
Nabízím právní podporu zahraničním podnikatelům, kteří chtějí začít podnikat v České republice. Poskytuji poradenství ohledně zakládání společnosti, daňových povinností, pracovního práva a dalších právních aspektů podnikání.

Zastupování před správními orgány
Poskytuji zastupování před správními orgány a soudy v otázkách týkajících se cizineckého práva. Mým cílem je hájit vaše práva a zajistit spravedlivé a rychlé vyřešení případných sporů.

Asistence při vyhoštění a deportaci
Nabízím právní pomoc v případech, kdy hrozí vyhoštění nebo deportace. Poskytuji poradenství a zastupování s cílem minimalizovat negativní důsledky a hledat nejlepší možná řešení pro vás.

Díky individuálnímu přístupu a znalostem cizineckého práva vám pomůžu zajistit legální a bezproblémový pobyt v České republice.