Pracovní právo

V oblasti pracovního práva poskytuji komplexní právní služby zaměřené na ochranu Vašich práv a zájmů, ať už jste zaměstnavatel nebo zaměstnanec. Mým cílem je zajistit spravedlivé a efektivní řešení pracovněprávních záležitostí.

Mé služby

Příprava a revize pracovních smluv
Nabízím přípravu a revizi pracovních smluv, aby byly v souladu s aktuální legislativou a jasně definovaly práva a povinnosti obou stran. Zajistím, aby vaše pracovní smlouvy byly spravedlivé a právně závazné.

Řešení pracovních sporů
Poskytuji zastupování v pracovních sporech, ať už se jedná o neoprávněné ukončení pracovního poměru, diskriminaci nebo mzdové nároky. Usiluji o dosažení spravedlivého a rychlého řešení konfliktů.

Poradenství pro zaměstnavatele
Nabízím právní poradenství zaměstnavatelům v otázkách pracovního práva, včetně pracovních podmínek, pracovních smluv, ochrany osobních údajů a dalších právních aspektů řízení zaměstnanců. Pomůžu vám vyhnout se právním problémům a zajistit, aby vaše podnikání bylo v souladu s platnými předpisy.

Poradenství pro zaměstnance
Poskytuji právní podporu zaměstnancům při řešení problémů na pracovišti, včetně otázek týkajících se pracovních podmínek, dovolené, pracovní doby a ukončení pracovního poměru. Pomůžu vám hájit vaše práva a zajistit spravedlivé zacházení.

Pracovní podmínky a bezpečnost práce
Nabízím poradenství v oblasti pracovních podmínek a bezpečnosti práce, abyste zajistili bezpečné a zdravé pracovní prostředí pro své zaměstnance. Pomůžu vám vyhovět požadavkům pracovněprávních předpisů a minimalizovat rizika spojená s pracovním prostředím.

Zastupování před správními orgány a soudy
Poskytuji zastupování před správními orgány a soudy ve všech otázkách týkajících se pracovního práva. Mým cílem je efektivně hájit vaše práva a zájmy v pracovněprávních sporech.