O mně

Jmenuji se Alexander Mackanič

a jsem advokát s dlouholetou praxí v českých i mezinárodních advokátních kancelářích a společnostech, a to už od roku 2002.
Jsem však především také člověk a podnikatel. Díky těmto rolím rozumím nejen právním aspektům, ale také praktickým potřebám a výzvám, kterým běžně čelí jak jednotlivci, tak korporátní klientela.

Moje zkušenosti v advokacii mi umožňují poskytovat kvalitní a odborné právní služby. Zároveň má osobní zkušenost s podnikáním mi dává jedinečný pohled na potřeby firem a podnikatelů. Chápu, že právní záležitosti nejsou jen o zákonech a regulacích, ale také o lidech, vztazích a obchodních cílech. Na těchto stránkách najdete informace o širokém spektru služeb, které nabízím – od poradenství pro jednotlivce až po komplexní právní zastupování firem.

Mojí prioritou je poskytovat právní služby na míru, které odpovídají konkrétním potřebám a situacím každého klienta.
Mým cílem je nabídnout klientům individuální přístup a efektivní řešení jejich právních záležitostí, a to nejen z hlediska času, ale i finančních nákladů. To vše se svým klientům snažím komunikovat pro ně srozumitelnou formou, aby všemu porozuměli a mohli se tak správně rozhodnout.

Při své práci úzce spolupracuji s notáři, exekutory, daňovými a účetními poradci či specialisty a odborníky v potřebných oblastech.
Mé služby jsem schopen plně poskytovat v českém, slovenském a anglickém jazyce.

Pokud hledáte advokáta, který rozumí Vašim potřebám a je připraven Vám pomoci s řešením právních problémů s ohledem na vaši osobní nebo obchodní situaci, jste na správném místě.

Oblasti ve kterých poskytuji své služby:

+420 723 393 289

alexander@mackanic.eu

Pechlátova 334/1a
150 00 Praha 5